jueves, 21 de noviembre de 2013

Els Robots, una experiència tecnològica






A una classe de tecnologia és corrent aprendre coneixements teòrics sobre l'àmbit de la tecnologia, com poden ser els estris de treball, formules, circuits elèctrics, etc. Però no tant corrent portar a la pràctica un projecte tecnològic.



Vam poder aplicar la teoria explicada anteriorment a la pràctica, realitzant un robot que es mogués amb un mando teledirigit.
La classe es va dividir en grups reduïts per tal de construir un robot cada grup, i cadascú havia de construir un circuit elèctric per tal que posteriorment funciones.

 

Després vam escollir els materials que més ens agradava i vam construir-hi la carcassa per aplicar la imaginació i la originalitat creativa.

Finalment, després d'acabar el projecte, es va fer una cursa amb tots els robots fabricats per veure quin era el més ràpid de tots.
Una experiència molt enriquidora i divertida.

2 comentarios:

  1. Que recuerdos... yo también hice proyectos de éste tipo... Por cierto, Hola! Bonito blog. Me encanta el diseño que le has puesto, la única pega que le veo es la no constancia en el formato de la letra en las distintas entradas. Personalmente prefiero cuando le pones el tamaño más grande. Que vaya bien, hasta luego con la wiki!!!

    ResponderEliminar