viernes, 6 de diciembre de 2013

AUTOAVALUACIÓ DE L'ASSIGNATURA


En aquesta assignatura de Comunicació i Interacció Educativa hem pogut conèixer molts conceptes i aspectes que abans no sabíem.

En aquesta assignatura he après què és la web 2.0, ja que havia escoltat aquest concepte però no sabia realment en que consistia. En segon lloc, què són les TIC i com podem fer un bon ús d’aquestes. L’àmbit de les TIC si que el coneixia una mica més ja que és un tema molt actual i he llegit articles o vist informació sobre això, però mai m’havia qüestionat si personalment jo feina un bon us d’aquesta tecnologia o no. Per tant gracies als coneixements apressos sobre les TIC i l’ús que en fem, he après que a vegades pensem que estem fent un bon ús d’aquella eina i realment no és així.
 

El següent aprenentatge va ser què és una Wiki i per a que serveix. Pel que fa la Wiki, només coneixia la Vikipedia però sense saber la funció principal que té aquesta eina, només coneixia aquesta web amb la finalitat de cercar informació, però realment una Wiki és molt més que això. Un cop he entès per a que serveix, penso que és una eina molt útil per fer servir en un futur i poder compartir informació amb la resta de persones. A més, per saber el funcionament d’aquesta hem creat una Wiki a l’aula i de forma pràctica hem vist el seu funcionament i la seva simplicitat. La Wiki que hem creat va sorgir a partir de grups de treball, cada membre del grup ha aportat el millor, d’aquesta manera la tasca ha estat productiva i a la mateixa vegada hem pogut establir un vincle més proper entre nosaltres. Gracies a una bona feina amb tot el grup el resultat ha estat satisfactori.

Desprès de conèixer les Wikis, he conegut quins són els recursos audiovisuals i l’objectiu que tenen cadascun d’ells a l’hora de crear un film. Ex: no és el mateix introduir una melodia o una altra en la pel·lícula (si aquesta és de por), i tampoc serà el mateix els angles, plans i moviments de càmera que s’utilitzin al gravar. Aquest coneixements també els hem posat a la pràctica en la Wiki, analitzant els recursos audiovisuals d’una pel·lícula.




I per últim hem editat un vídeo en el programa Movie Maker, però aquest no ha estat un aprenentatge nou, ja que anteriorment havia fet vídeos amb aquest editor.

Puc afirmar que tots aquest coneixements apresos en l’assignatura hem serviran per al meu futur professional, si més no, és interessant tenir coneixements d’aquests conceptes que tenim a l’abast al nostre dia a dia.

Després d’aprendre aquests coneixements, crec que ha estat una feina molt interessant i productiva, encara que hi ha aspectes que he assolit millor que d’altres; com la creació de la Wiki i l’edició amb el Movie Maker penso que ha estat senzill de realitzar, en canvi entendre la web 2.0 i realitzar individualment un Blog per a mi ha estat el més difícil ja que no estic molt introduïda en les tecnologies, encara que amb esforç i entusiasme tot es pot aconseguir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario