lunes, 14 de octubre de 2013

DE LO SOLIDO A LO LÍQUIDO

La web 2.0 és un lloc on es difón informació, com una biblioteca universal on ens podem intercomunicar. Però per poder gaudir d'aquesta tecnologia s'ha de saber utilitzar, i per tant la millor manera es alfavetitzant a la societat, es a dir, ensenyar a la societat a usar-la de forma correcte.
Actualment la web 2.0 forma part de la nostra cultura, ja que s'ha integrat en una de les accions que fem al dia a dia, "navegar per la red".
Internet, especialment la web 2.0 a fet que objectes tradicionals com el radiocasette, revistes, diaris, llibres de paper,... s'hagin extingit o quedat de banda, sense prestar tanta importància com l'internet.


                             


Quan parlem d'alfavetització, no ha de ser només captar i manejar el hardware i software, sinó que també entra en joc l'aprenentatge dels nous codis i les formes comunicatives que existeixen en la web, de tal manera que poden desenvolupar les seves competències apreses anteriorment per comunicar-se i investigar per la red. De tal manera ens podrem convertir en ciutadans capaços d'actuar davant de la web 2.0 de manera culta, autònoma, crítica i responsable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario